Transport og logistik

Stentoft Hegn A/S sætter en alvor i, at beskytte dit gods.

At transportere mennesker, dyr og varer fra et sted til et andet, skal være så effektivt som muligt – hver eneste dag, om det så er via vej, vand, jernbane eller luft. Det samme gør sig gældende for opbevaring af det værdifulde gods, både udendørs og indendørs.

Den største udfordring? At beskytte og opbevarer dine objekter optimalt, samtidig med der arbejdes effektivt for at spare tid.

Ved at vurdere dine unikke behov tilbyder vi en pålidelig og engageret rådgivning. Vi leverer ekspertløsninger til sikkerheden af dit område, vi optimerer dine processer og sikrer at ubudne gæster ikke har en chance.

Har du brug for hjælp til din egen områdesikring? Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.

BranchefortællingerVores kundefortællinger, seneste nyt og blogs

Nedsat bemanding i uge 29 og 30

Læs mere

Emmanuel Rigaux – Ny administrerende direktør i Heras

Læs mere

Stentoft Hegn | Heras

Læs mere

Politiet ved Aabenraa – topsikret, takket være Stentoft Hegn

Læs mere

Boldhegn ved Hover Stadion

Læs mere

Eksperter i perimetersikring

Fysisk perimeter sikring beskrives bedst som systemer og teknologier, der er designet til at beskytte mennesker og værdier indenfor et defineret område, ved at forhindre uautoriseret indtrængning.

Det primære forsvar er den perimetergrænse, som Heras sikkerhedsmodellen er skabt til. Denne model tjener 5 mål: at afgrænse området, at forhindre, forsinke og opdage uønsket indtrængen og at nægte adgang for uautoriserede parter.

Heras har i 70år succesfuldt mødt kundernes forventninger og behov indenfor sikkerhed og beskyttelse, igennem hele Europa. I Danmark er vi oppe på 125år. Med denne fælles historik, kombineret med konstant udvikling af vores evner, tør vi godt kalde os eksperter i perimetersikring.

Brug for hjælp til perimetersikring?
Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.