Offentlige instanser

Hvert regeringsorgan eller offentlig instans har forskellige egenskaber. Målet kan i nogle sammenhænge være at holde folk udenfor, i andre er det at holde folk inde. Uanset hvad målet er, skal det være sikkert, så det arbejde, der er vigtigt for den nationale sikkerhed, fortsætter. Vi har f.eks. stor erfaring med effektiv sikring af højrisikoområder. 

Vi kan hjælpe dig med alle dine perimetersikringsbehov. Både indgang, afskærming og adgangskontrol, så dine varer altid er beskyttet og sikret.

Ved at vurdere dine unikke behov tilbyder vi en pålidelig og engageret rådgivning. Vi leverer ekspertløsninger skræddersyet til dit behov.

Har du brug for hjælp til din egen områdesikring? Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.

BranchefortællingerVores kundefortællinger, seneste nyt og blogs

Hegn og porte til grusgrav

Læs mere

Pallas panelhegn ved Valsemøllen

Læs mere

Heras ansætter første Country Manager i Danmark

Læs mere

Hegnsmontør søges!

Læs mere

Stålmåttehegn i Rødekro

Læs mere

Eksperter i perimetersikring

Fysisk perimeter sikring beskrives bedst som systemer og teknologier, der er designet til at beskytte mennesker og værdier indenfor et defineret område, ved at forhindre uautoriseret indtrængning.

Det primære forsvar er den perimetergrænse, som Heras sikkerhedsmodellen er skabt til. Denne model tjener 5 mål: at afgrænse området, at forhindre, forsinke og opdage uønsket indtrængen og at nægte adgang for uautoriserede parter.

Heras har i 70år succesfuldt mødt kundernes forventninger og behov indenfor sikkerhed og beskyttelse, igennem hele Europa. I Danmark er vi oppe på 125år. Med denne fælles historik, kombineret med konstant udvikling af vores evner, tør vi godt kalde os eksperter i perimetersikring.

Brug for hjælp til perimetersikring?
Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.