Praktisk og æstetisk løsning til Notmark Kirke

Notmark Kirke, der ligger i vores lokale område, har nyligt fået udført denne opgave af Stentoft Hegn A/S. Som en del af deres indsats for at skabe et organiseret område til pasning af kirkegården og andre materialer, har Stentoft Hegn leveret og monteret en dobbeltlåge med træ udfyldning samt et betonhegn med en højde på 1500 cm. Denne smarte indhegning er ikke kun funktionel, den passer også perfekt til omgivelserne og skaber et æstetisk rum til opbevaring af materialer såsom grus og meget mere.

En indhegning i harmoni med omgivelserne

Notmark Kirke er kendt for sin smukke arkitektur og naturskønne omgivelser. Derfor var det vigtigt med en løsning, der tilpasser sig omgivelserne og ikke forstyrrer. Stentoft Hegn A/S har formået at levere netop den løsning, der passer perfekt ind i dette miljø. I stedet for at anvende industrielle hegn, falgt valgtet en dobbeltlåge med træfyldning, som tilføjer et naturligt og inviterende element til området. Sammen med betonhegnet, der er holdbart og stærkt, skaber denne kombination en visuel harmoni, der komplementerer kirken og dens omgivelser.

Funktionalitet og organisering

Udover det æstetiske aspekt er den leverede indhegning yderst funktionel. Materialepladsen ved Notmark Kirke fungerer som et opbevaringsområde for forskellige nødvendige materialer til vedligeholdelse af kirkegården. Den dobbelte låge gør det nemt at få adgang til området med maskiner eller køretøjer, samtidig med at den giver mulighed for adskillelse af området efter behov. Betonhegnet i en højde på 1500 cm sikrer, at indholdet inden for området er beskyttet og forbliver organiseret. Det skaber også et visuelt afskærmet rum, der passer godt ind i omgivelserne.

 

Skabt rum til materialer

En af de vigtigste fordele ved den valgte indhegningsløsning er den ekstra plads, der er skabt til opbevaring af forskellige materialer. Grus, jord, og andre nødvendige forsyninger kan nu holdes organiseret og inden for nem rækkevidde. Dette hjælper personalet ved kirken med at opretholde en ordentlig og effektiv drift af kirkegården. Det skabte rum muliggør også nem adgang til materialerne og giver en mere sikker og overskuelig arbejdsplads.