Områdesikring på Kometvej

Områdesikring

Områdesikring handler først og fremmest om at sørge for at sikre matriklen og værdierne. For mange kunder betyder udseendet også meget og hvilket signal det sender til omverdenen. For en af vores naboer på Kometvej er valget faldet på 300lbm af vores populære industrihegn Pallas stålmåttehegn i farven grøn. Der er mange grunde til at vælge netop denne type hegn.

Først og fremmest er stålmåttehegn en økonomisk fornuftig beslutning, da det ikke kræver meget vedligeholdelse og er utroligt holdbart på grund af sin robust konstruktion. Derudover er det enkelt og kan fås i alle gængse RAL-farver mod merpris.

 

Adgangskontrol

Valg af adgangskontrol skal også vælges med omtanke. For at finde den hel rette løsning, er det vigtigt at forholde sig til, hvad dens formål er og hvilken type trafikflow, der skal benytte den.

Denne kunde har for eksempel valgt tre forskellige former for adgangsløsninger. Til de bløde trafikanter er der valgt en Heras Heracles adgangslåge. Adgangslågen er udstyret med en række forskellige sikkerhedsfunktioner, der gør den vanskelig at bryde op eller klatre over.

Derudover er der valgt to forskellige typer skydeporte – Delta skydeport med en længde på 9,2 meter samt en uGate skydeport med længden 10 meter. Begge skydeportes transportskinne af letvægtsaluminium, hvilket betyder, at der ikke er behov for hjul eller skinner.

Har du brug for vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende samtale om, hvad der ville egne sig bedst til netop din virksomheds behov.

Kontakt os på  +45 296 136 62 eller på info@stentoft-hegn.dk