Industrihegnsprojekt hos Ommen

Som en stolt sønderjysk virksomhed specialiseret i hegn og porte, glæder det os, når vi ser vores karakteristiske blå Stentoft Hegn-skilte i lokalområdet.

Industrihegn og port ved Ommen

Vi har for nylig afsluttet et spændende industrihegnsprojekt for Ommen i Rødekro.

Deres behov var at udvide deres plads med en ny adgangsfløjport, med automatik for at muliggøre nem og effektiv ind- og udkørsel til deres travle virksomhed.

Vi tog os af hele processen, lige fra planlægning og levering, til installation og færdiggørelse af projektet.

Flethegn var løsningen

For at sikre området har vi monteret et flethegn med en højde på 1800 mm. Dette sikrer, at Ommens område er effektivt afskærmet og beskyttet mod uautoriseret adgang.
Vi er glade for at Ommen har valgt os som leverandør på deres nye perimetersikring. Med hovedkontor i Rødekro, er Ommen en landsdækkende entreprenørvirksomhed med aktiviteter indenfor byggeri, anlæg og industriel overfladebehandling.
En virksomhed med sønderjysk DNA og værdierne på plads.
Vi glæder os over det endelige resultat og håber på at se vores kundes virksomhed trives bag vores pålidelige og holdbare hegn og porte.

Søger du pålidelig rådgivning om dit hegnsprojekt?

Hvis du også har behov for et kvalitetshegn eller en pålidelig portløsning til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe med at opfylde dine specifikke behov og sikre, at du får den bedste løsning til dine krav.

Kontakt os

Ronni Bergholt

Din sønderjyske hegnsekspert
M: 29613662
rb@stentoft-hegn.dk

Michael Beuschau

Projektleder
M: +45 2961 6183
mbe@stentoft-hegn.dk

Sofie Sehested

Marketing Manager
M: 51515372
sofie.sehested@herasgroup.dk