Hestehegn ved Stensiggaard I/S

Med Stentoft Hegn A/S kan du være sikker på at få et smukt og funktionelt hegn til dine heste.

Hos Stensiggaard I/S i Gram har vi sørget for at skabe en sikker og indbydende indhegning til hestene, samtidig med at det passer perfekt ind i de smukke omgivelser.

Hestehegnet er sammensat af 1025 lbm. Horsrail i brun, som er monteret på 12-14 cm. trykimprægnerede stolper. Dette sikrer en robust og holdbar konstruktion, der kan modstå de kræfter, som heste kan lægge på hegnet. Vi har også sørget for at installere et vandsystem, der er nedgravet, så hestene altid har adgang til frisk drikkevand.

Derudover har vi monteret teleskoplåger, som gør det nemt for ejeren at få adgang til indhegningen, samtidig med at det holder hestene inde. Vi har også flyttet diverse trælåger og monteret nye trælåger efter behov for at sikre den bedste løsning for kunden.

Hos Stentoft Hegn A/S tilbyder vi ikke kun hestehegn, men også industrihegn og andre landbrugshegn.

Vi har mange års erfaring i branchen og har oparbejdet en ekspertise, der gør os i stand til at levere hegn af høj kvalitet, der opfylder vores kunders behov og ønsker.

Vores mål er altid at skabe en løsning, der passer perfekt til kundens behov og samtidig tager hensyn til omgivelserne. Vi går op i at skabe en løsning, der er funktionel og holdbar, samtidig med at det ser godt ud og passer til området.

Så hvis du har brug for et hestehegn, et industrihegn eller et andet landbrugshegn, så kontakt Stentoft Hegn A/S i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe den bedste løsning til dine behov.

Fåre- og gedehegn

Effektiv indhegning af får og geder

Læs mere

Hestehegn

Hestehegn & ridebaner i modellerne Wrangler og Dallas.

Læs mere

Hegn til fjerkræ

Indhegning af fjerkræ

Læs mere

Kreaturhegn

Hegn til kreaturer i højeste kvalitet

Læs mere