Hegn og fløjport ved bilforhandler

Ved en bilforhandler i Aabenraa, har vi stået for levering og montering af Pallas stålmåttehegn, samt en ny manuel Heras Heracles fløjport, med en åbningsbredde på 6 meter.

Når man driver en bilforretning er det vigtigt at have et hegn og en port på ejendommen. Der er flere grunde til dette:

For det første kan hegn og en port hjælpe med at sikre bilforhandlerens biler og udstyr. Biler og udstyr er normalt dyre investeringer, og det er vigtigt at beskytte dem mod tyveri og hærværk. Et hegn og en port kan gøre det vanskeligere for uautoriserede personer at få adgang til ejendommen, hvilket kan mindske risikoen for kriminalitet.

For det andet kan hegn og porte også hjælpe med at skabe en mere professionel og tiltalende præsentation af bilforhandleren. Et hegn kan bidrage til at skabe en tydelig afgrænsning mellem forhandlerens ejendom og naboerne eller andre omgivelser.

For det tredje kan et hegn og en port også hjælpe med at styre adgangen til bilforhandlerens ejendom. En port kan holdes låst udenfor åbningstiderne, hvilket kan forhindre uønskede besøgende i at komme ind på ejendommen. Dette kan også give en følelse af sikkerhed og tryghed for både bilforhandleren og kunderne.

Endelig kan hegn og en port også være en god investering på lang sigt. Et godt vedligeholdt hegn og en port kan vare i mange år og kan derfor give en pålidelig og stabil beskyttelse af bilforhandlerens ejendom.

Samlet set er der mange grunde til, hvorfor et hegn og en port er vigtige for en bilforhandler. De kan hjælpe med at beskytte biler og udstyr, skabe en mere professionel præsentation, styre adgangen til ejendommen og være en god investering på lang sigt.

 

Har du spørgsmål? Vi hjælper gerne!

Ronni Bergholt

Din sønderjyske hegnsekspert
M: 29613662
rb@stentoft-hegn.dk

Michael Beuschau

Projektleder
M: +45 2961 6183
mbe@stentoft-hegn.dk

Sofie Sehested

Marketing Manager
M: 51515372
sofie.sehested@herasgroup.dk