Langtidsholdbarhedstest og vindlastberegninger giver en sikker port

I Stentoft Hegn betyder sikkerhed overfor vores kunder alt. I denne blog fortæller vi, hvor meget vi egentlig vægter at kunne levere en sikker og langtidsholdbar adgangsløsning. Her kan du læse meget mere om, hvorfor kraftmålinger og holdbarhedstests bliver udført på vores porte.

For at kunne levere en holdbar låge eller en robust port, bliver vindbelastningen beregnet, således at produkterne vil kunne tåle forskellige vind- og vejrforhold. Det er især vinden, der er stort fokus på, fordi den har den største indvirkning på skydeporte, foldeporte og svingporte – alle typer porte. Derfor er vi især opmærksomme på beregning af vindbelastningen. Når en låge står udenfor, er den konstant eksponeret overfor svingende temperaturfoldhold, nedbør og andre miljøfaktorer.

Hvad gør vi?

Når vores porte og låger fremstilles i Heras, er vejrforholdene blot en del af arbejdet. For at en port bliver godkendt, gennemgår den forskellige tests, analyser og målinger. I forhold til de gældende lovkrav, er det vigtigt at en låge har de rette CE-mærkninger, som gælder for produkter inden for EU.

I Stentoft Hegn gør vi alt for at vores at levere en sikker port eller låge til vores kunder. Ved eksempelvis at installere sensorer, der standser porten, når den registrerer personer eller køretøjer, forhindrer vi også personskader og materiel beskadigelse.

Vi er et skridt foran

Som producent sørger vi for at følge gældende regler og krav – samtidig med at vi tilføjer komponenter, der øger sikkerheden yderligere. Som eksempel kan vi tage en manuel port, der som regel har en blød lukning, gennemtester vi alligevel, hvad der sker hvis nogen vælger at lukke den for hårdt. Blandt andet bliver der kigget på, om reaktion og beskadigelsen ved bestemte hastigheder, og herudfra har vi udviklet specielle stopanordninger – der bremser stødet ved høje hastigheder.

Hvor langt går vi?

Som producent har vi i Heras også blikket rettet mod vores mekaniske design. I testanlægget tester vi, hvilke dele der er følsomme overfor slitage ved at lade en række porte være i konstant bevægelse. På baggrund af resultaterne kan vi derved afgøre, hvor ofte der være vedligeholdelse på en række forskellige komponenter.

I Stentoft Hegn erdet altafgørende at kunne levere en sikker port, men vi må også erkende, at der er faktorer, vi ikke kan kontrollere. Som ejer har du ansvaret for vedligeholdelsen og sikkerheden omkring din port, når først den er monteret. Dog oplever vi ofte at kunden ikke ved dette, som desværre nogle gange resulterer i, at man først reagerer, når skaden er sket. Det skal vi selvfølgelig undgå. Derfor tilbyder vi løsninger til service og vedligeholdelse – skræddersyet til dit behov. På den måde sikrer du dig, at din adgangskontrol altid er optimeret og at gældende love og krav overholdes.

Er det længe siden du har udført vedligeholdelse på porten?  Vores eksperter står altid klar til at vejlede, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov. Kontakt os på info@stentoft.dk eller ring på +45 29 61 36 62